Niinhän se on että kevään juhla vappu on nyt juhlittu. Munkkeja ei ole syöty onneksi :)

Eilinen meni salitreenien humussa ja aika ankein treenein. En tiedä mikä nyt oli mutta ei vaan irronnut! Jotain sain kuitenkin tehtyä. Pitkän tauon jälkeen sain itseni sentään sinne raahattua.

Sykemittarin lukemat: 328 kcal ja 38% treenistä rasvanpolttosykkeellä.

Salin jälkeen istuin puoli tuntia infrapunasaunassa ja nautin elämästä musiikkia kuunnellen sekä hömppälehtiä lueskellen. Oikeastaan tänään on aika hyvä fiilis vaikken treeniä täysillä vetänytkään. Järki se sanookin ettei kannata aloittaa itseään hajoittaen ja perjantain PT tapaamiseen en ehkä haluakaan mennä lihakset kipeenä jotta saan sitten kaiken hyödyn siitä irti.

Tänään on kyllä herkuteltu. Lettuja ja cakepopseja mussuttaen. Kuinka tästä laihduttajan päästä pääsee eroon? Heti tuli fiilis että kun nyt söin herkkuja niin täytyy skipata kaikki muu ruoka. EI NÄIN! Olenkin miettinyt että onko minulla joku lievä syömishäiriö kun koen kaikesta huonoa omaatuntoa? Nyt kuitenkin vappu on juhlittu ja huomenna palataan normaaliin ruokarytmiin. Treenaamaankin piti lähteä ja ottaa kaikki irti näistä viimeisistä sairaslomapäivistä ennen töihin paluuta mutta nuorimmainen sitten otti ja päätti sairastua kuumeeseen. No jotain on tehtävä ja tyttären päiväunilla sitten kaivan pitkästä aikaa zumba dvd:t esiin.

Jotenkin outoa kun joutuu opetella elämään ihan eritavalla. Minulla siis todettiin kahden välilevyn pullistumat 4 ja 5 välissä. Sain heittää heti hyvästit sille ainoalle lajille jota rakastan: BodyPumpille. :( Nyt mennään kuntouttavalla treenillä toivoen että selkä alkaisi olemaan kunnossa jotta pääsee pumppaamaankin jossain vaiheessa. Ahdistus on vaan suunnaton. Haluaisi vetää taas täysillä mutta ei saa/voi. Yritän vain ajatella että jos nyt alan riuhtomaan niin joudun luultavimmin leikkaukseen ja saan sanoa pumpille huomattavasti pidemmäksi aikaa.

Kohti uusia haasteita vaan. Toivon että perjantaina saan muuta ajateltavaa. Liikaa pyörii taas ajatukset laihdutuksen ympärillä... Tämä on saatava loppumaan! En saa nyt päästää kaloreita minimiin ja palata vanhoihin tapoihin vaikka tämän päiväisestä herkuttelusta onkin morkkis päällä.

Iloista toukokuun alkua kaikille!